Experimentant amb pel·licula Ortocromàtica Orwo fu1 de 1992

  • Posted on: 21 July 2019
  • By: admin

Fa uns dies vaig rebre, de regal, una caixa a estrenar de pel·lícula Orotocromàtica Orwo fu1 de 5x7" (no reacciona als vermells) d'una comanda d'un simpàtic proveïdor d'alemanya.

Ja havia provat pel·lícules d'aquestes característiques i me n'havia enamorat per la duresa dels seus negres, el seu contrast i dramatisme general que aporta a, sobretot, els retrats.

A més, aquesta pel·lícula te la data de caducitat de 1992 així que el risc i l'experimentació, cosa que m'encanta, puja uns quants graus.

Bé, aquí els resultats d'uns retrats bojos fets ahir amb la CamboSC a Llumàtics amb l'amic Xavi Perich i la seva màscara russa! Llegeix + about Experimentant amb pel·licula Ortocromàtica Orwo fu1 de 1992

Worldwide Pinhole Photography Day 2017 en la Nau Bostik de Barcelona

  • Posted on: 29 April 2019
  • By: admin

Aprovechando que este pasado domingo celebré nuevamente el Worldwide Pinhole Photography Day en Barcelona, y nuevamente lo celebramos con todos los entusiastas de esta técnica fotográfica, publico las entrevistas y resultados de10 fotógrafos que allá por el 2017, se prestaron a experimentar con una Diana F+ en su modalidad Pinhole o estenopéica.

De los fotógrafos seleccionados algunos no habían ni disparado con esta primitiva técnica y otros si pero nunca con una cámara tan peculiar. Llegeix + about Worldwide Pinhole Photography Day 2017 en la Nau Bostik de Barcelona

Los Mambo Jambo Arkestra

  • Posted on: 13 November 2018
  • By: admin

Content i cofoi estic!
Si, gràcies als amics de Mambo Jambo que veren avisar-me del seu nou projecte per el seu 10è aniversari, vaig poder realitzar un projecte amb un xic de recorregut.
I com no podia ser d'altre manera vaig optar per analògic i amés en blanc i negre. Penso que amb aquesta combinació es copça més l'esperit Mambofònic que tenen aquesta colla de bèsties a l'escenari. Però bé, amés de gaudir com un tonto, he pogut fer amb la calma el seguiment de la gestió d'un gran i impressionant espectacle i el seu disc. Llegeix + about Los Mambo Jambo Arkestra

Taller d'iniciació al positivat

Aprèn com fer les teves còpies al laboratori

Encara no has tingut la possibilitat d'ampliar un dels teus negatius? Si t'agradaria veure la màgia del procés de positivado dels teus negatius a paper fotogràfic, apunta't a aquest taller!

¿En què consisteix el positivado?

Aquest taller està més orientat a comprendre i iniciar-se en el procés de positivat de negatius (en els formats 35 o 120) sobre paper fotogràfic. Per això s'utilitzarà l'ampliadora, paper fotosensible i els químics adequats. Llegeix + about Taller d'iniciació al positivat

Pàgines